Automatische espressomachines.

Automatische espressomachines zijn gemakkelijker in gebruik omdat ze de meeste stappen automatisch uitvoeren. Van het malen van de koffie tot de extractie.  Ze zijn ideaal voor wie op zoek is naar gebruiksgemak zonder afbreuk te doen aan de koffiekwaliteit.

Eversys

Het verhaal begon in het hart van de Zwitserse Alpen, waar inspiratie floreert. Eversys werd in 2009 in Zwitserland opgericht door Jean-Paul In-Albon en Robert Bircher. Sinds juni 2017 is de Italiaanse groep De'Longhi een strategische financiële partner van Eversys geworden met de overname van 40% van de aandelen. In maart 2021 sloot de De' Longhi-groep een overeenkomst om de volledige zeggenschap over Eversys over te nemen. Het Italiaanse bedrijf wil van Eversys een marktleider maken.

De visie van Eversys is om een reeks producten te ontwikkelen die de superautomatische koffiemachine op het niveau van de traditionele machine brengt, met de voordelen van elektronische intelligentie. De missie van Eversys is het verspreiden van ons e'Barista concept om een unieke ervaring van smaak in de tas te bieden zonder beperkingen met betrekking tot ruimte, productiviteit of consistentie.

Gepassioneerd door de kwaliteit van het product in de tas, heeft Eversys de grenzen van automatisering tot het uiterste verlegd. Het bleek onmogelijk om een echte 'barista' in de machine te plaatsen, dus ontleedde Eversys alle handmatige functies van de ambachtsman die leiden tot de bereiding van een uniek product en integreerde ze in een intelligente elektronische interface.

Eversys 001
Probarista 001
Pro-Barista

CDS Automaten heeft altijd gezocht naar de beste prijs & kwaliteit voor zijn klanten.

Het merk PRO BARISTA is ontstaan door het importeren van Dr Coffee machines in combinatie met de service van CDS Automaten.

Vanaf dag één is Dr Coffee toegewijd geweest aan het “leveren van superieure koffie aan consumenten” door het verleggen van de grenzen van de koffiezettechnologie. Onze kant-en-klare koffieoplossingen worden gebruikt door een breed scala aan klanten, zowel nationaal als internationaal.
Of je nu op je werk bent, onderweg of thuis, PRO BARISTA staat altijd klaar om je superieure koffie te serveren.

Door vast te houden aan fundamentele ethiek en onze kernwaarden is Dr Coffee  vastbesloten om een rolmodel in de branche te worden en een wereldleider op het gebied van koffiemachines die met hart en ziel winnen.

Traditionele espressomachines

Traditionele espressomachines

Deze machines vereisen een zekere expertise om een goede kop koffie te zetten. Ze worden vaak gebruikt door professionele barista's en bieden nauwkeurige controle over het extractieproces.

Victoria Arduino

Uw espressomachine sinds 1905

Victoria Arduino werd geboren aan het begin van de 20e eeuw in een periode van grote culturele, sociale en industriële veranderingen, gebaseerd op het idee om te breken met tradities en vooruitgang te bevorderen.

Het idee voor de espressomachine werd geïnspireerd door het principe van de stoomtrein en het concept om snel koffie te zetten. De espressomachine en de trein zijn uitvindingen die de perceptie van afstand en tijd volledig hebben veranderd en continenten dichter bij elkaar hebben gebracht.

Victoria Arduino is een Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in espressomachines en koffiemolens. De officiële koffiemachine van het World Barista Championship 2015. Victoria Arduino is gespecialiseerd in verfijnd design  espressomachines met het oog op elegantie zo  barista's soepel kunnen werken en voor hun klanten kunnen zorgen.

Victoria Arduino 001
Simonelli 001

Nuova Simonelli

Nuova Simonelli is een Italiaans bedrijf met jarenlange ervaring en traditie.

Het maakt al espressomachines van hoge kwaliteit sinds 1936.

Het bedrijf staat bekend om zijn expertise en toewijding aan innovatie, betrouwbaarheid en duurzaamheid.
Nuova Simonelli maakt deel uit van de Simonelli Group, waartoe ook het merk Victoria Arduino behoort.

De filterkoffiemachine SlowCoffee

De Slow Coffee-beweging richt zich op de zorgvuldige bereiding van koffie, met bijzondere aandacht voor elke fase van het proces, van het malen tot het zetten.

MARCO

Marco Beverage Systems ontwerpt en produceert innovatieve, energiezuinige oplossingen voor de uitgifte van dranken. Tot onze klanten behoren enkele van de grootste namen in de koffie-, foodservice- en restaurantindustrie en onze oplossingen voor drankautomaten zijn te vinden in cafés, kantoren, hotels, buurtwinkels en restaurants over de hele wereld. Als marktleiders met meer dan 40 jaar ervaring worden we gedreven door onze passie voor kennis, innovatie en ontwerp.

Bij Marco is het ons doel om “dranken overal opnieuw uit te vinden”. We proberen dit doel te bereiken door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en oplossingen te creëren in een geest van openheid en samenwerking. Bovenal stelt ons doel ons in staat om onze belofte aan onze klanten waar te maken dat we samen betere oplossingen zullen ontdekken en een uitstekende drankervaring zullen leveren in elke drankgelegenheid, waar ook ter wereld.

Marco 001