Over ons

IMG 4418

CDS Automaten

Sinds onze oprichting in 2002 streven we ernaar onze klanten oplossingen op maat te bieden. Onze automaten zijn ontworpen met de nieuwste technologie en bieden een eenvoudige en intuïtieve gebruikerservaring. Of je nu een bedrijf, een school, een restaurant of een brasserie runt, met onze automaten kun je een breed assortiment warme en koude dranken, snacks en zelfs volledige maaltijden aanbieden.

We hechten veel belang aan de kwaliteit van onze producten en de tevredenheid van onze klanten. We werken nauw samen met toonaangevende fabrikanten om ervoor te zorgen dat onze automaten robuust, betrouwbaar en milieuvriendelijk zijn.

Daarnaast is onze onderhouds- en reparatieservice essentieel voor ons. Ons gekwalificeerde technische team staat klaar om ervoor te zorgen dat je machine altijd perfect werkt, zodat de uitvaltijd tot een minimum wordt beperkt en je producten altijd beschikbaar zijn.

Bij ons werken,

Het is veel meer dan alleen een baan. Het is lid worden van een dynamisch team dat gepassioneerd en toegewijd is aan de wereld van koffie.

Bij ons is elke dag een nieuwe kans om te groeien, te leren en bij te dragen aan een gemeenschappelijk project. We waarderen diversiteit, creativiteit en innovatie.

Sluit je bij ons aan en maak deel uit van een lonend professioneel avontuur waar je vaardigheden worden erkend en je persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Bij ons staat werk gelijk aan passie voor koffie, samenwerking en collectief succes.

Team

Ons team

Shutterstock 2097196312 copy
Isabelle Debonne
Planning & boekhouding
Team1
Tom Lefevre
CEO & Commercieel
Team2
Laurent Denys
Technisch Manager | Commercieel & Barista Adviseur
Team1
Fritz Vandenabeele
Accountmanager & Commercieel
Team1
Guillaume Turpain
Sales HomeBarista & Logistics Manager
Team2
Laurent Lefevre
Commerciaal
Team1
Céline Jacob
Planning & Administratie
Shutterstock 2097196312 copy
Geoffrey Nuyttens
Atelier Manager
Shutterstock 2097196312 copy
Jochen Desmet
Technieker | Eversys & Victoria Arduino