CDS experience center

ONTDEK DE UITMUNTENDHEID VAN ESPRESSOMACHINES.

Welkom in onze CDS AUTOMATEN showroom, uw bestemming voor een meeslepende en lonende ervaring in de wereld van espresso. We zijn trots om u een uniek ervaringscentrum in België voor te stellen, waar u onze producten en diensten op een interactieve en gepersonaliseerde manier kunt ontdekken.

Aarzel niet om uw favoriete koffie te proeven in uw toekomstige machine.

Ontdek de nieuwste innovaties

° Live demonstraties: In onze showroom kun je onze koffie- en verkoopautomaten in actie zien. Je kunt de kwaliteit van onze producten en het gebruiksgemak met eigen ogen zien.

° Nieuwe technologieën: Ontdek de nieuwste technologische innovaties op het gebied van koffiemachines. Ontdek hoe onze automaten de nieuwste ontwikkelingen bevatten voor een optimale gebruikerservaring.

IMG 4410 IMG 4391 IMG 4398 IMG 4337 IMG 4392 IMG 4399
Sticky

Maatwerk en deskundig advies

  • Oplossingen op maat:  Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het vinden van de oplossing die het beste past bij jouw behoeften. We bieden persoonlijk advies om aan uw specifieke eisen te voldoen.
  • Tests en proeven:  Profiteer van onze showroom om onze machines te testen en hun prestaties in reële omstandigheden te evalueren. We ondersteunen je tijdens het hele selectieproces om je volledige tevredenheid te garanderen.

Toewijding aan kwaliteit

  • Kwaliteitscontrole: We maken er een erezaak van om u producten van topkwaliteit te presenteren. Elke getoonde machine heeft een strenge kwaliteitscontrole ondergaan om de betrouwbaarheid en duurzaamheid te garanderen.
  • Dienst na verkoop: Ons streven naar kwaliteit gaat door na uw aankoop. We bieden een eersteklas dienst na verkoop om ervoor te zorgen dat uw machine probleemloos werkt en dat u helemaal tevreden bent.ction.
Shutterstock 2168992541

Kom genieten van een unieke ervaring in onze CDS Automaten-showroom, waar uitmuntendheid, innovatie en klantenservice centraal staan. We kijken ernaar uit u te verwelkomen en u het allerbeste in automaten te tonen. Wij tonen u niet alleen de buitenkant van de machines maar tonen u ook de binnenkant.. Dan pas ziet u het verschil.