Kwaliteit & expertise

Cds logo big

CDS AUTOMATEN is een erkende leider op het gebied van espressomachines en verkoopautomaten. 
Het bedrijf werd opgericht in de jaren 90 en heeft een stevige reputatie opgebouwd dankzij zijn streven naar kwaliteit en zijn ongeëvenaarde expertise.

TOEWIJDING AAN KWALITEIT

  • Strenge kwaliteitscontrole: Elke machine die we aanbieden wordt uitgebreid getest om betrouwbaarheid en duurzaamheid te garanderen. Het bedrijf zorgt ervoor dat zijn producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.
  • Duurzaamheid en betrouwbaarheid: We hechten veel belang aan de duurzaamheid van onze machines. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen intensief gebruik met behoud van optimale prestaties.
  • Kwalitatieve dienst na verkoop: Naast het leveren van kwaliteitsproducten, bieden we een efficiënte en reactieve dienst na verkoop. Ons technisch team is opgeleid om problemen snel op te lossen en de tevredenheid van de klant te garanderen.
Qualité

EXPERTISE EN ERVARING

  • Gepassioneerd, ervaren team: ons team bestaat uit professionals die gepassioneerd zijn over wat ze doen. Hun expertise en ervaring op het gebied van espressomachines & -dispensers maken hen tot betrouwbare partners voor klanten.
  • Oplossingen op maat: dankzij de expertise van ons verkoopteam kunnen we oplossingen op maat bieden, afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant. Onze aanpak op maat garandeert optimale tevredenheid.
  • Innovatief leiderschap: We onderscheiden ons door ons innovatief leiderschap. Het bedrijf is voortdurend op zoek naar nieuwe technologieën en innovatieve oplossingen om zijn klanten de beste producten op de markt te kunnen bieden.
Expertise

KLANTENERKENNING.

Onze klanten getuigen van hun tevredenheid over de kwaliteit van de producten en diensten die het bedrijf levert. Hun loyaliteit en positieve feedback getuigen van hun vertrouwen in ons bedrijf als voorkeurspartner voor koffie- en verkoopautomaten.

Kortom, wij belichamen uitmuntendheid in kwaliteit en expertise op het gebied van koffie- en verkoopautomaten. Ons streven naar klanttevredenheid, onze technische expertise en onze voortdurende innovatie maken van ons een belangrijke en betrouwbare speler in de sector.

De waardering en het gevoel dat we krijgen als we een klant blij maken: daar draait het bij ons allemaal om.

Service